Auktoriserad klinik

Vår klinik är auktoriserad genom svenska SHSF-förbundet. När du bokar en behandling hos oss kan du därför känna dig säker på att det kommer vara professionell personal som utför din behandling och att den utförs på ett korrekt sätt. Eftersom vi alltså är auktoriserade av svenska SHSF är du garanterad att all behandling hos oss blir utförd på rätt sätt av certifierad personal. Det gör att du som kund kan känna dig trygg hos oss. När du anländer till vår klinik möts du av vår kunniga personal. Ditt besök inleds med en dialog där du får möjlighet att ställa frågor. Det gör dig väl insatt i din behandlingsprocess och skapar en harmonisk och trygg miljö för dig som kund. Du är alltid välkommen att kontakta vår klinik om du har frågor om våra behandlingar eller om du är osäker på vilken behandling som passar bäst för just dig. Vår personal har lång erfarenhet och kan komma med råd och förslag på vilka behandlingar som passar bäst för att du ska få så bra resultat som möjligt.

img

Kosmetisk tatuering

Kosmetisk tatuering kan liknas vid permanent smink. Det är en speciell tatueringsteknik som utförs av våra kunniga behandlare. Behandlingen passar dig som vill ha mer framträdande läppar, ögonmarkering (eyeliner) eller ögonbryn. Du bestämmer själv styrkan och hur framträdande markering du vill ha.

img

Microblading

Microblading är en teknik som används inom kosmetisk tatuering. Tekniken går ut på att varje hårstrå utformas individuellt och därför blir resultatet mycket naturligt och autentiskt.