Många behandlingar utöver kosmetisk tatuering

När du besöker vår klinik möts du av professionell personal som tar hand om dig. Vi utgår alltid från dina önskemål. På så vis kan vi komma med goda råd och vägleda dig till just den behandling som är rätt för dig. För oss är det viktigt att du får tid att koppla av och ladda batterierna när du besöker någon av våra kliniker. Vi strävar alltid efter att uppfylla dina förväntningar fullt ut när du väljer en behandling hos oss. Du kan helt enkelt känna dig trygg i det faktum att du är i goda händer här hos oss!

Vi är auktoriserade genom SHSF Federation

Vi på Permanent Makeup Academy kan inte bara ge dig en kosmetisk tatuering, utan vi har dessutom elever som vi lär upp när det gäller just kosmetisk tatuering och andra behandlingar. Kanske är det tid att låta allt annat vänta och prioritera dig själv för en gångs skull? Ta kontakt med vår klinik idag om du vill veta mer om vilka behandlingar som passar dig. Vår kunskap om kosmetik är mycket bred och vi delar gärna med oss av våra erfarenheter till våra elever och patienter. När du besöker oss inleds ditt besök alltid med en dialog med din behandlare. Det ger dig möjlighet att ställa frågor vilket gör att du kan känna dig insatt i behandlingsprocessen. Skapa harmoni i din kropp genom att välja en av våra behandlingar som bidrar till en balanserad hudvård och ger dig ny energi.

Borttagning av tatuering

Vi utför även borttagning eller förbättring av kosmetisk tatuering med hjälp av laser. Tatueringsfärgen bleknar naturligt med tiden på grund av solljus och genom att den nöts bort från huden. Med hjälp av en skonsam laserbehandling kan vi ta bort tatueringar eller förbättra befintliga sådana som har börjat blekna. Det kan vara svårt att själv veta vilka behandlingar som passar bäst för just dig, så kontakta gärna oss och berätta om dina önskemål. Vi kan komma med råd och förslag på vilka behandlingar som passar bäst för att uppnå det resultat du är ute efter. Prioritera dig själv för en gångs skull och ge dig lite egentid. Låt oss ta hand om dig så att du kan återfinna din inre glöd. Vi ger dig behandlingar som gör att ditt yttre kan harmoniseras med ditt inre.