Permanent Makeup Academy – experter inom permanent makeup

På vår klinik fokuserar vi på kosmetiska tatueringar, eller så kallad permanent makeup. Vår kunniga personal har arbetat med kosmetik i många år, och vi sätter alltid dig som kund i centrum. En kosmetisk tatuering kan enkelt förklaras som en behandling där man med hjälp av en särskild tatueringsteknik tatuerar in färg som hjälper till att markera läppar, ögonmarkering (eyeliner) eller ögonbryn. Kontakta oss om du har några frågor om våra behandlingar eller vill veta mer om vad vi kan göra för dig.

Våga visa dig själv

Det finns många anledningar till att det kan vara klokt att välja en kosmetisk tatuering. Om du önskar mer framträdande ögonbryn, läppar eller ögonmarkering (eyeliner) kan du välja att boka en tid för kosmetisk tatuering här hos oss på Permanent Makeup Academy. Hos oss är du i fokus och vi utgår alltid från dina önskemål. Ditt besök inleds alltid med en dialog där du som kund har möjlighet att ställa eventuella frågor om din behandling. Vi verkar alltid för att du som patient ska kunna känna dig trygg och bekväm här hos oss!

Vi erbjuder professionella behandlingar

Vår vision här på Permanent Makeup Academy är att kunna hjälpa människor till ett lyckligt liv där de kan leva i harmoni med sitt utseende och sina kroppar. Utseendet kan ha en stor påverkan på självkänslan. Är du är bekväm med ditt yttre är chansen helt enkelt större att du även ska kunna må bra med ditt inre. Vi erbjuder behandlingar som låter dig bli bekväm i din egen kropp och som skapar harmoni och balans i både kropp och själ. Låt våra experter hjälpa dig med din skönhetsbehandling. Du kan känna dig säker på att du kommer bli nöjd med resultatet.